Pigūs skrydžiai su zuikio bilietais

21/02/2014 09:40

Nenorėčiau tikėti, kad Lietuvoje dar gyvena ir yra tokių žmonių, kurie nenori ar nesvajoja pakeliauti. Daugelis jau yra nors kartą buvę išvykoje į kurią nors užsienio šalį. Kas vyksta šiaip, poilsiui ir atitrūkimui nuo darbinės kasdienybės. Kiti, atvirkščiai, vyksta į komandiruotes, o dar treti vyksta aplankyti savo draugų, artimųjų ar giminaičių, kurie jau ilgą laiką yra emigravę ir grįžti į Lietuvą neturi nei laiko, ir greičiausiai, jau galima pasakyti, kad noro.

Kas reikalinga norint išvykti į pigią kelionę ir jei keliaujate dažnai, kaip ir kur parduodami pigus lektu vu bilietai?

Visų pirma, tam, kad lėktuvo bilietai atsidurtų Jūsų rankose, juos būtina įsigyti :) Kaip tai padaryti? Aviabilietai parduodami ne tik Vilniaus, Kauno ar Palangos oro uostų kasose, bet ir internetu. Svetainių su savitarna bilietų pirkimui yra labai daug, o kainos skrydžiams įvairios. Vienos bendrovės tuos pačius bilietus parduoda brangiau, kitos pigiau, o trečios tik siūlosi juos surasti ir žinoma, kad į kainą įskaičiuos savo administravimo mokestį. Taigi,  aviabilietai internetu siūlomi kasdien ir įvairiomis kryptimis, todėl pasirinkti ir pritaikyti savo planuojamai kelionei bilietus nėra sunku. Tereikia į bilietų rezervavimo sistemą suvesti kryptį, datą ir ji Jums pateiks visus įmanomus varinatus skrydžiui. Tik atminkite, pasiūlymai lėktuvo bilietams už nedidelę kainą trunka ne ilgai. Bilietai arba pasibaigia, nes juos išperka atkaklieji, arba jų kaina vėl šokteli atgal, nes oro kompanija savo reikiamą pigių aviabilietų kiekį jau yra pardavusi. Todėl atradę sau patrauklius bilietus norima kryptimi ir už tinkamą kainą, nedvejokite, imkite savo sėkmę už ragų, ūsų ar skiauterės, kaip pasakysi, taip nepagadinsi ir planuokite savo skrydį.

Vesdami į rezervavimo ir bilietų pirkimo sistemą atidžiai veskite savo duomenis, vardą, pavardę, nes po jo įsigijimo, jei padarėte klaidą, galima dar ir primokėti, kad būtų įvykdyti pakeitimai. Todėl būkite atidesni ir Jūsų bilietai išliks tokiais kokius ir pirkote. 

Nepamirškite ir bagažo. Kai kurios agentūros, parduodamos bilietus, prie jų kainų jau pliusuoja ir bagažą, nors ne visiems keliautojams jis būtinas ir reikalingas, todėl atidžiau pasitikrinkite ar nėra prie papildomų paslaugų uždėta varnelė, kad išvengtumėte nereikalingų ir papildomų mokesčių. Bagažą iki 10 kilogramų galite neštis ir į orlaivio saloną, tiks privalo atitikti nurodytus matmenis: 42-32-25 centimetrai, tad joje galima sutalpinti būtiniausius daiktus, jei kelionėje nereikės daugiau daiktų. Todėl prieš pirkdami bilietus lėktuvui jau privalote būti apsisprendę kur, kada, kaip ir su kuo keliausite.

Pigūs skrydžiai su zuikio bilietais - pigiausios kelionės lėktuvais, kurios šiuo metu siūlomos internetinėje Lietuvos erdvėje, nes tik pigūs lėktuvų bilietai leidžia keliauti dažniau ir pigiau.