Lietuvoje aptikti pigiausi lėktuvų bilietai

12/08/2014 16:32

Pigiausi lėktuvų bilietai nesunkiai atrandami ir Lietuvoje

Keliauti galime įvairiais būdais, tačiau skrydžiai lėktuvu yra patys populiariausi. Ieškodami geriausio pasiūlymo turime sugaišti šiek tiek laiko, tačiau pastangos greitai atsiperka. Keleivius domina pigiausi lėktuvų bilietai, todėl jie ieškomi įvairiausiais būdais.

Pats populiariausias būdas – bilietus įsigyti internetu. Šiuo metu galime rasti daugybę pasiūlymų į įvairiausias pasaulio šalis. Kainos skiriasi atitinkamai. Pigesni bilietai bus parduodami į Europos žemyną, o brangesni į Amerikos. Keliautojai išradingi ir atranda įvairiausių būdų, kaip sutaupyti. Aviabilietai siūlomi į tokias šalis, kaip Anglija, Airija, Ispanija ar Vokietija. Kodėl taip yra nesunku atsakyti. Kaip žinome, tai labai populiarios šalys. Ne tik turistai jas mielai renkasi savo atostogoms, bet ir didelė dalis emigrantų. 

Keleiviai renkasi tas skrydžių bendroves, kurios gali pasiūlyti geriausias kainas arba sąlygas. Dažniausiai skrendama įsigijus ekonominės klasės bilietus. Ar tai labai blogai? Tikrai ne. Didžioji dalis bilietų yra būtent šios klasės. Norintys taupyti taip pat renkasi skrydžius iš anksto, tačiau reikia žinoti rinkoje vyraujančias kainas ir kada skelbiami tie pigus lektuvu bilietai. Kartais likus keliems mėnesiams iki skrydžio kaina yra tokia pati ar šiek tiek mažesnė, nei prieš pat skrydžio datą. Taip nėra visuomet, todėl tam, kad įsigyti bilietus geriausia kaina reikia žinoti, kokios įprastai kainos siūlomos.

Dažnai pigiausi lėktuvų bilietai siūlomi likus kelioms savaitėms ar dienoms iki numatomos kelionės datos. Tuomet galima gerokai sutaupyti. Vis dėl to, jei jūs jau suplanavote atostogas, tai vertėtų bilietais rūpintis iš anksto. Paskutinės minutės pasiūlymai tinkami tuomet, jei neturite nusistatę kelionės tikslo, pavyzdžiui, jums nesvarbu ar skrisite į Romą ar į Paryžių, todėl pigiausi aviabilietai bet kokiu momentu gali atsidurti Jūsų kišenėje. Taip pat tokiu pasiūlymu galima naudotis tuomet, kai jūs turite bent jau poros savaičių atostogas. Tokiu atveju galite luktelėti geresnio pasiūlymo, jei esamas jūsų netenkina. Įsigyti bilietus skrydžiui galima iš pigius bilietus siūlančių įmonių. Tai dar vienas būdas, kuris padeda sutaupyti.

Kai kurie keliautojai skrydžius pasirenka ne tokiu populiaru laiku ir sutaupo. Jei jums nebūtina, kad termometrų stulpeliai atostogų metu pakiltų aukščiau 30 °C, tai galite poilsiauti ir rudenį, žiemą ar pavasarį. Daugelis šalių atrodo įspūdingai ir kitais metų laikais, nei vasarą.

Pigūs skrydžiai populiarėja dėka dažnai skrendančiųjų. Darbo reikalai, atostogos ar viešnagės pas užsienyje gyvenančius artimuosius skatina skrydžių bendroves siūlyti vis daugiau pigių bilietų. Tokie skrydžiai leidžia mums keliauti dažniau ir pigiau, savo saugumu teks pasirūpinti Jums patiems ;)