Pigiausios paslaugos visada būna kai perkamos internetu

05/10/2014 16:18

Draudimo bendrovių Lietuvoje yra labai daug, bet labai sudėtinga atsirinkti, kuri iš jų tra pigiausia.

Pagalvojus, kad dėl vieno pasiūlymo, kuris turėtų būti pigiausias, kiekvienam draudėjui tenka apvažiuoti visą savo miestą ir palyginus išsirinkti pigiausią, bei mažiausią kainą. Bet ne daugelis pagalvoje, ka dšiuolaikiški draudėjai nebevažinėja ir nebelanko kiekvieno draudimo brokerio dėl mažiausios kainos pasiūlymo. Kodėl paklausite? Labai viskas elemtaru, kaip Vatsonui su Šerloku Holmsu :)

Greičiausiai, kad lietuvos piliečiai, beveik kiekvienas moka naudotis internetu ir kompiuteriu. Todėl kompiuteriu mokantys gali patvirtinti, kad internetu perkamos paslaugos yra ženkliai pigesnės. Ne išimtis ir draudimas, kuris draudžiantis internetu tampa pigesniu net iki 30 procentų. Suprantama, kad priklausomai nuo pasirenkamos paslaugos, auto ar būsto stovio, ar Jūsų pačių amžiaus. Bet esmė ne Jūsų amžius, o tai, kad draudžiantis internetu nereikia niekur važiuoti, brokeriui pasakoti savo istoriją, o kas svarbiausia, nereikės tos pačios istorijos ko norite, nereikės pasakoti kokiam 20 draudimo brokerių. Internetu tiesiog susirasite sau patogią, suprantamą ir priimtiną internetinę svatinę ir suvedę duomenis sužinosite kiek reikia mokėti už vieną ar kitą draudimo paslaugą. Argi tai nėra patogu? Pagalvokite, kad važiuodami automobiliu pas kiekvieną draidimo įmonės brokerį, Jūs išleisite nemažai degalų, o jie taip pat kainuoja. Plius, Jūsų laikas taip yra brangus, todėl tik internetas gali padėti greitai ir pigiai susirasti ir įsigyti draudimo polisą, o ir blogas oras tam nebus kliūtis. Todėl, draudimas internetu yra pigiausias!

Taigi, jei norite pigiai dra us tis, gauti tas pačias sąlygas, visada naudokitės internetu, palyginkite visų draudikų siūlomas paslaugų kainas ir apsidrauskite pigiau ir su tomis pačiomis sąlygomis!

Panašūs straipsniai ir draudimas!