Aviabilietai internetu ir pigūs skrydžiai

24/06/2014 11:41

Pigūs lėktuvo bilietai pigiausi tik perkant internetu

Keliauti su nedideliu biudžetu šiais laikais nėra labai sudėtinga. Pigių oro linijų pasiūlymų yra daug. Šie lėktuvai kiekvieną dieną raižo Lietuvos dangų, tik dar ne visi keleiviai renkasi pigius skrydžius ar perka bilietus internetu.

Suprantama, kad pigių pasiūlymų reikia ieškoti tik internete. Čia įsigyti  aviabilietai internetu  nėra nebrangu, o skrydžiui užsiregistruoti nesunku. Deja, internetas neretai ir tampa pigių keliautojų pagrindiniu priešu. Vadybininkai ne visada praneša apie pasikeitusį reiso laiką, o ištikus bėdai būna keblu ir pagalbos prisišaukti. Bet tokia jau yra tų pigus skrydziai kaina. Šį bei tą tenka aukoti. Nebijokite, Europos Sąjungos įstatymai gina keleivių teises, todėl galite būti ramūs, aviabilietai pirkti internetu nesukels Jums jokių rūpesčių. Galite ramiai rezervuoti ir keliauti į numatytą šalį ir grįžšti saugiai.

Pirkdami bilietus visada lyginkite skirtingų bendrovių pasiūlymus. Dabar žodis „pigu“ yra vartojamas daugelio kompanijų, nors tai dar nereiškia, kad pavyks sutaupyti. Specialios paieškos sistemos, kurios iš karto suranda kelis pasiūlymus, padeda išsirinkti patį tinkamiausią variantą. Tada galima pasidomėti ir vienos bei kitos kompanijos sąlygomis. Kiek leidžia su savimi pasiimti bagažo, ar nėra jokių papildomų mokesčių, kai keliaujame pigiai mums jų nereikia.

Telieka tik susimokėti už savo skrydį ir laiku pasirodyti oro uoste. Kartais kelionės su pigiomis avialinijomis primena gerą šachmatų partiją. Visi ne kartą girdėjome pasakojimus, kad vieną ar kitą miestą galima pasiekti už juokingai mažą kainą. Tai nėra jokia paslaptis, bet neretai tokia be galo pigi kelionė susideda iš kelių etapų. Norime nuskristi į Londoną, o iš pradžių keliaujame į Amsterdamą, tada persėdame į lėktuvą, kuris mus nugabena į Didžiosios Britanijos sostinę.

Akivaizdu, kad reikia išmokti planuoti, o internetas čia geriausias įrankis šiam darbui atlikti. Surasti sau tinkamus skrydžius nesudėtinga, Žinoma, tai pareikalauja papildomo laiko kelionei, bet pinigai lieka sutaupyti. Juos galima skirti pramogoms ar papildomai nakvynei. Nors ne visi žmonės turi pakankamai laisvo laiko tokioms kelionėms. Tada protingiausia pasinaudoti ir paskutinės minutės ar trumpų išvykų pasiūlymais. Kelios dienos Paryžiuje, Romoje ar kitame Europos didmiestyje leidžia bent trumpam pabėgti nuo kasdienių rūpesčių ir darbų. Šiomis išvykomis pasimėgauti kelis kartus per metus – nesudėtinga. Pas mus būna nemažai nedarbo dienų, tad kuriam galui jas leisti namuose. Geriau keliauti.

Pasikartokime ką išmokome – pigius aviabilietus galima įsigyti tik internetu, nebijome paskutinės minutės pasiūlymų, visada kelionėje improvizuojame ar žaidžiame protingą šachmatų partiją. Svajonių miestai bus aplankyti.