Aviabilietai pigiau būna perkant tik internetu

01/07/2014 10:42

Keliaukime iš Vilniaus į Londoną pigiai

Vilniaus oro uoste daugelis žmonių pradeda savo pigias keliones po pasaulį. Iš Vilniaus galima nuskristi į daugelį Europos miestų, Londonas, žinoma, nėra jokia išimtis.

Miestas apipintas legendomis, istorija ir išeivių pasakojimais. Tai galimybių miestas, kurį bent sykį gyvenime turėtų aplankyti daugelis pasaulio žmonių. O į jį patogiausia nuvykti tik viena transporto priemone – lėktuvu, bet skubėti išlaidauti nereikia. Iš Vilniaus vyksta daug pigių skrydžių, tereikia išsirinkti, tinkamai kelionei pasiruošti ir atrasti miesto teikiamus malonumus.

Anksčiau kelionės buvo pakankamai brangus malonumas, jos ne tik nemenkai kainuodavo, bet ir ilgai užtrukdavo. Dabar karietomis ar arklių traukiamais vežimais, jau niekas nekeliauja. Lėktuvai pakeitė žmonių įpročius, o pigių skrydžių pasiūlymai išmokė elgtis racionaliai.

Lėktuvai iš Vilniaus į Londoną skrenda nuolat, aviabilietai pigus bunas vos ne kasdien ir akivaizdu, jog šiame Anglijos mieste apsilankyti verta, nes čia yra 160 muziejų, 100 teatrų bei 80 parkų. Veikti tikrai yra ką. Galima susipažinti su Vestminsterio abatija, kur nuo XI a. buvo laidojami, karūnuojami ar tuokiami Anglijos karaliai. Taip pat, derėtų užsukti į Vestministerio ar Šv. Pauliaus katedras. Statiniai įspūdingi. O jei keliaujate su mažaisiais šeimos nariais, tai dieną derėtų praleisti Regent’s parke. XIX a. įkurta vieša miesto erdvė savyje turi ne tik ežerą, kuriame galima pasiirstyti valtimis, bet ir šalia jo yra Londono zoologijos sodas. Gerų įspūdžių ir kupina šypsenų diena garantuota. Todėl, pigus skrydziai ir jų pagalba įsigyti aviabilietai , kuriuos įsigysite internetu, bus ne tik už mažesnę kainą, bet suteiks ir galimybę įgyvendinti pažintį su Anglijos sostine.

Dažniausiai Londonas pasauliui prisistato su Big Beno statiniu, tai  vienas didžiausių pasaulio laikrodžių – neatsitiktinai yra laikomas ne tik Londono, bet ir visos Anglijos simboliu. Jis kiekvienais metais pritraukia tūkstančius turistų ir smalsuolių. Sustoti Trafalgo aikštėje irgi naudinga, prie jos yra įsikūrusi ir Nacionalinė galerija. Ji faktiškai yra pagrindinė Londono meno galerija, kurie kviečia susipažinti su vienais iš iškiliausių pasaulio menininkų. Štai ką pamatyti galimybę suteikia  tiesiogianiai skrydziai   i Londona ir bilietai pirkti internetu.

Londono akis, tai dar viena unikali miesto erdvė. Galimybė pasimėgauti bent trumpu paukščio skrydžiu vilioja ne vieną žmogų, o jei aukštis jums nepatinka, tai visada galima nerti į Londono akvariumą, kur pamatysite Ramiojo vandenyno ir Atlanto florą ir fauną.

Nereikia abejoti, Londonas tikrai yra šaunus miestas. Veiklos, pramogų, maisto ir įdomių žmonių čia daug, o čia patogiausia ir pigiausia vykti su lėktuvu, kurie kyla iš geležinio Vilniaus miesto.